ASL Fly Executive

Innsbrück

Schema

15u30 – Opening van de General Aviation Terminal op Antwerpen luchthaven.

16u20 – Uiterlijk moment van aanmelding aan de terminal.

16u30 – Start boarding.

17u00 – Vertrek vlucht JNL1097 naar Innsbrück.

18u10 – Aankomst in Innsbrück. Indien u via Fly Executive een pakketreis, transfer of huurwagen heeft gereserveerd dan zal de Fly Executive ski begeleider u verder assisteren.

18u00 – Aanmelding op Innsbrück luchthaven.

18u35 – Uiterlijk moment van aanmelding.

18u50 – Start boarding.

19u15 – Vertrek vlucht JNL1098 naar Antwerpen luchthaven.

20u25 – Aankomst in Antwerpen. U wacht in de General Aviation Terminal op de bagage.

Praktische informatie

De skivluchten vertrekken vanaf de General Aviation Terminal op Antwerpen luchthaven. Indien u met eigen wagen komt dan zet u best de medereizigers en bagage aan de terminal af vooraleer te parkeren.  Een vertegenwoordiger van ASL Fly Executive neemt de bagage in ontvangst en checkt de persoonsgegevens van de reizigers. De terminal opent 90 minuten voor vertrek. Wij vragen om uiterlijk 40 minuten voor vertrek van de vlucht aanwezig te zijn. In afwachting dat het tijd is om te boarden geniet u in de lounge van een drankje. Van zodra het tijd is om te boarden zal u in kleine groepjes via de security check naar het vliegtuig begeleid worden.

Om aan de General Aviation Terminal te raken, moet u de hoofdterminal passeren. Na 200 meter vindt u de terminal voor de privévluchten aan uw linkerzijde. Gebruik de gps-coördinaten van de E-Lounge om de google maps locatie te gebruiken.

U kan gebruik maken van de Premium parking. Zet eerst medepassagiers en bagage af aan de general aviation terminal vooraleer de wagen te parkeren. Parkeer de wagen zo dicht mogelijk bij de voetgangersdoorgang zoals aangegeven in het bijgevoegde plannetje.

Kostprijs per dag: 14 euro.

Iedere passagier heeft recht op 1 check-in koffer van maximum 23 kg + 1 persoonlijk item dat onder de zetel moet passen. Eigen skischoenen kunnen extra en gratis worden meegenomen maar deze dient u bij reservatie mee te boeken. Het vervoer van ski’s is betalend en beperkt. Reservaties gaan volgens principe first come first serve. Voor baby’s is de check-in bagage beperkt tot 10 kg. In bijlage vindt u een lijst met ‘dangerous goods’ die niet of enkel mits voorafgaande toestemming vervoerd mogen worden.

Belangrijk: lithium batterijen en powerbanks moeten verplicht in de handbagage worden vervoerd. Indien deze items in de check-in bagage worden gedetecteerd worden deze verwijderd met risico dat u ze kwijt bent.

Bij vertrek moet iedere passagier een geldige identiteitskaart of paspoort kunnen voorleggen dat geldig is voor de periode van de reis. Niet-EU burgers moeten bij hun ambassade checken welke documenten nodig zijn voor de reis. Kinderen moeten in het bezit zijn van een geldig kids-ID. Een verblijfskaart is GEEN geldig document om te reizen.

U kan uw stoel op het vliegtuig selecteren bij het online inchecken. Omdat alle plaatsen identiek zijn, is er kwalitatief geen enkel onderscheid tussen de 30 zetels. Groepjes, families met kinderen en mensen met beperkte mobiliteit worden om praktische redenen voorafgaand al een plaats toegekend.

Wij vragen om bij de plaatsreservatie voor een single plaats ook een single stoel te selecteren. Zo kunnen wij steeds garanderen dat iedereen een single stoel heeft of langs een bekende zit. ASL Fly Executive behoudt zich het recht om een gedane seating te wijzigingen indien hiermee geen rekening werd gehouden. Alvast bedankt voor uw medewerking!

De online check-in opent 48 uur voor de reis en sluit 4 uur voor aanvang van de vlucht. Tijdens het online inchecken kan u uw stoel reserveren (zie seating) en de boarding passen laten toesturen. De boarding pass is er enkel voor uw informatie. Deze moet u niet printen of meenemen.

Omdat de eerste vluchten pas in januari 2022 uitgevoerd worden, gaat deze sectie op een later tijdstip aangepast worden.

Voorwaarden
 • Naamswijziging: kosteloos
 • Wijziging reisdata: alleen het vervroegen van de reisdatum is toegestaan. U betaalt het mogelijke tariefverschil.
 • Annulering: tickets zijn niet terugbetaalbaar ingeval van annulering*.

*Indien vluchten worden geannuleerd omwille van een in- of uitreisverbod opgelegd door de Oostenrijkse en/of Belgische autoriteiten dan heeft u recht op een volledige terugbetaling van alle niet gebruikte tickets. Het rood kleuren van Oostenrijk of de deelregio waar u verblijft met daaraan gekoppelde verplichtingen als testen en quarantaine bij terugkeer zijn geen geldige reden om kosteloss te annuleren.

Wij adviseren om samen met uw boeking ook een annuleringspolis af te sluiten. In dat geval kan u de kosten van een annulatie recupereren via de verzekeringsmaatschappij. Zo betaalt Touring de annuleringskosten terug in geval van een positive Covid-19 test waardoor u niet kan vertrekken. Hieronder vindt u alle polissen die wij kunnen aanbieden. De algemene voorwaarden worden op vraag aan u bezorgd.

Belangrijk: om de dekking annulering te garanderen, moet de polis binnen de 48 uur na reservatie worden opgemaakt. Indien u boekt binnen de week voor afreis dient dit de dag zelf te gebeuren.

325 €

vanaf prijs, per persoon, per traject
Vluchten op zaterdag en woensdag van 15 januari t.e.m. 26 maart 2022
U vliegt met de Embraer ERJ-135 uit de vloot van ASL Group. Het toestel heeft 30 corporate zetels met 92 cm beenruimte ipv de klassieke 78 cm. Door de configuratie – 10 rijen met 1 plaats links en 2 plaatsen rechts – garanderen wij dat u steeds alleen of langs iemand uit uw gezelschap zit. Tijdens de vlucht serveren wij een snack en drankjes waaronder een glas Moët & Chandon.

Antwerpen – Innsbrück   17u00-18u10   JNL1097

Innsbrück – Antwerpen   19u15-20u25   JNL1098Inclusief

 • Vlucht met de Embraer ERJ-135 in corporate class
 • 23 kg check-in bagage
 • Vervoer van eigen skischoenen
 • 1 persoonlijk item dat onder de zetel past
 • Alle dranken en een snack
 • Moët & Chandon champagneservice
 • Keuze uit een single of dubbel seating


Speciale Diensten

 • Vervoer van ski’s/snowboard

Zowel schoenen als ski’s moeten op voorhand gereserveerd worden. Schoenen kunnen gratis vervoerd worden, voor de ski’s/snowboard wordt 25 euro per traject aangerekend. Het aantal ski’s dat gegarandeerd  vervoerd kan worden is beperkt tot 10 paar per vlucht. Extra ski’s kunnen aangevraagd worden. U dient ons hiervoor te contacteren op info@flyexecutive.be.


Boek Nu